KLART

Jaha, tänker ni, vad är det som är klart? Tvätten förståss!!! Fy f-n vad tråkigt det är att stryka tvätt, särskilt när den har legat i flera dar och blivit stenhård! Men nu är det gjort. Har ju funderat på det här med hushållsnära tjänster, men det får nog vara. Har varit inne och läst om Veliga Vera , kul! Försökte kommentera men det funkade inte, tyvärr!! Ska kolla vad jag gör för fel, för det går ju till andra som bloggar. Fick precis ett sms att min kära grannfru backat  in med bilen i en gran!!!!! Vadan, detta? Får kolla upp det lite bättre vad hon skulle i granen att göra??? Är det månne en ny slags julgransplundring med bil?  Nu är alla reseskildringar färdigskrivna, jobbigt men kul. Kan vara kul att ta fram när vi blir gamla och "gaggiga" och sitter på hemmet, hoppas  bara att nån har tid att läsa för oss då! 

Det här är från vår första resa till Usa-05 och Peggy Sues restaurang, min
favorit som servitris. Betty Boop!

Här ytterligare en bild från första resan, Hollywood! Det här är ju bara sånt
man sett på gamla filmer. Vi fick köra runt en bra stund innan vi kunde få
den perfekta bilden. Åh, vad jag längtar till i Usa igen! Nej, nu får jag inte sitta
här och bli nostalgisk, dags att börja tänka på middan!

EN BLANDAD DAG

Skulle ju strukit en jättehög med tvätt igår förmiddag, men så mycket annat kom emellan! Eller är det bara ursäkter? Satt framför datorn nästan hela dan, kom på att vi ska göra ett collage till demensteamet som jag är med i på jobbet. Kanske jag kan fixa nåt kul till det! Gjorde så också innan jag åkte ut till jobbet för en träff med dom andra i teamet, tror det kan bli ganska bra bara vi kommer igång men det ska inte vara färdigt förrän på mars. Vi har gott om tid!!!!  Tror man ja, sen får man stressa det sista ändå, jag vet. Var hemma vid 5-tiden igen, nu skulle Gullidens barn komma för Mia och Fredrik skulle upp till Veronika och Robert och planera skidsemestern! Dom sticker till Sunne sista helgen på februari, hoppas nu att inga sjukdomar kommer emellan och saboterar det hela. Det blev Linus och Maja som kom hit, Amalia skulle följa med och leka med Felix och Filippa. Vi hade en riktig slappekväll med Tacos och lite kvarbliven tårta sen morfars födelsedag! Ja, den hade varit i frysen, annars hade den väl gått ut av sig själv! Mumsigt, tyckte barnen, sen kröp vi upp isoffan och kollade på Macken, Linus skrattade så han hoppade i soffhörnet.  Vid 8- tiden var det dags att åka hem då kom dom övriga. Malan tyckte inte alls att dom skulle åka hem, nej, av med kläderna och in och kollade va det var för nåt på tv:n. Oj, bra musik!


Man kanske skulle ta en svängom!


Ja, då kör vi väl då! En äkta rock`n roll,eller?

Let`s dance, nästa! Hon tog tacksamt emot applåderna efteråt, vad månne
det bliva av detta barn?
Jaha, det  var gårdagen,det! Nu är det ny dag och tvätthögen ligger fortfarande kvar!
Måste göra detta innan jag åker till jobbet men börjar ju inte förrän 15.45, så visst
hinner jag? Om det nu inte kommer något annat emellan. Har lite kvar att skriva
på vår resedagbok, hittade gamla anteckningar från vår första resa 2005 så det
är väl lika bra att "klämma" den med!  Resan från 2008 blev hela 9 A4-ark. Vem
ska läsa det,då? frågade S-O när han fick se det. Du! svarade jag då!  Nej, men det
är kul att ha det nerskrivet för man glömmer så fort.
Grand Canyon te.x som vi var vid 2005, nästan glömt bort hur det såg ut.
Coloradofloden rinner rakt igenom Grand Canyon!

Ja, det här var en upplevelse som inte går att beskriva i ord,
det måste ses! Jag skulle vilja se det från ovan också, det fanns särskilda
guidade flygturer man kunde göra.
Nej, nu får jag inte sitta och drömma mig tillbaka mer, nu väntar tvätthögen!!!

SKATTJAKT

SKATTJAKT? NEJ, INTE I ORDETS RÄTTA BEMÄRKELSE. jAG HAR LETET GLASÖGON PÅ  FÖRMIDDAGEN, FARMOR HADE INTE SINA RÄTTA GLASÖGON! HON HADE ETT PAR LÄSGLASÖGON SOM VAR P-Å`s! HON HADE SLARVAT BORT SINA OCH HITTAT HANS ISTÄLLET, MEN JAG FANN HENNES UNDER SÄNGEN! SLUTET GOTT ALLTING GOTT!  SUTTIT FRAMFÖR DATORN HELA DAN, SKRIVIT NER RESEDAGBOK FRÅN VÅRA USA-RESOR! PUH! TRÖTTSAMT MEN ROLIGT, FUNDERAR PÅ ATT SADLA OM OCH BLI FÖRFATTARE!!!!!  NEJ, DET ÄR NOG INGET FÖR MIG. FÖRRESTEN SÅ ÄR JAG I LETARTAGEN IDAG OCKSÅ, ETT CHRYSLERMÄRKE HAR KOMMIT BORT, VI HAR SETT DET BÅDA TVÅ NÅGONSTANS, DET ÄR VI BERGSÄKRA PÅ. MEN VAR? JA, DET ÄR FRÅGAN! HAR LETAT I SÄKERT EN HALVTIMMA PÅ ALLA "DE MÄRKLIGA STÄLLEN" MEN INTE HITTAT DET. KAN JAG HA STÄDAT BORT DET? JA, DÅ BLIR DET INTE ROLIGT ATT HETA CARINA!  SPELADE BINGO IGÅR, JA, NI LÄSTE RÄTT. FÖLJDE MED GUNSAN TILL MEDBORGARHUSET FÖR EN HELKVÄLL, HADE LADDAT UPP MED KAFFE OCH FRUKT, FÖR NU SKULLE HÄR VINNAS PENGAR! TJI FICK VI, DET BLEV INTE ETT ENDA "KORVÖRE" MEN SKOJ VA`DET. NU FÅR MAN VÄL GÅ UNDER NAMNET "BINGOLOTTA". NEJ, JAG KAN INTE KONCENTRERA MIG PÅ ATT SKRIVA IDAG, TÄNKER BARA PÅ DET DÄR FÖRBANNADE MÄRKET. VAR KAN DET VARA? MÅSTE LETA IGEN, DET VÄRSTA ÄR NÄR JAG LETAR SÅ GÅR MAN TILLBAKA TILL SAMMA STÄLLE OCH LETAR. KÄNNS DET IGEN? FORTSÄTTNING FÖLJER!