Apropå slalom

Kände bara att jag var tvungen att sätta mig och blogga en stund, jag har nog lite resfeber! Är bara tvungen att kommentera "doteras" blogg! För det första så trodde jag att man använde hjälm när man åker slalom i hundra knutar utför i en backe och då är ju inte mössan nåt problem, eller hur? Måste ha missuppfattat det hela, men varför gå och slänga ut 70 spänn på en barnmössa när det finns grejer i fars garderob! En kombinerad hjälm och mössa!! Den går att hyra för halva priset!


Vilka ovationer det skulle bli i Sunne!! Finns även öronlappar att fälla ut!
Ett litet hål innanför så man behöver inte ta av sig den när man ska
konversera med nån, passar säkert bra till den övriga klädseln också.
Jag kan lova en sak! Det finns ingen mer som har samma!
Nej, nu måste jag göra lite nytta, har ganska mycket att göra innan jag åker.
Dammsuga, vattna blommorna, handla, åka till frissan och packa. Det blir nog bra när det blir färdigt!

SHOPPAT

Har varit i stan och shoppat, det är värre än att jobba en hel dag! Inledde med att köpa en plånbok, den andra var ganska trasig, facken till alla kontokorten hade gått sönder så alla kort hade avmagniserat sig! Fått byta både bank och tankkort. Puh!!! Nu började letandet efter nån snygg överdel att ha på sig, det var inte lätt. Hittade till slut en ganska snygg svart sak! Köpte även en skjortblus (eller vad det nu kallas?) Jag tror jag gick i 6 affärer, förresten, finns det fler i stan? Hittade också ett par skor, även det välbehövligt! Fick faktiskt ta en paus i det hela och äta lunch ihop med min man. Fiskrätt på Shell,inte dumt! Åkte ut till Kinnarp en sväng också, hittade en snygg sjal och ett par nya handskar (fingertopparna tittade ut i dom gamla) Nej, fy f-n va, pengar det har rullat idag!  4 timmar till bara shopping, inte klokt.


Den här duger väl till en "gammal kärring"?

Skorna var väl inte så dumma, heller?
Imorgon går det åt ännu mer money, då ska jag till frissan och bleka slingor
och klippa mig.  Nu är det nog inte så farligt för jag gör inte detta så ofta, handlar
kläder och går till frissan alltså!  Brukar ju handla på mig rätt bra när vi åker
till Ullared men nu har vi inte varit där på länge, måste ta en vända i vår.
Om det nu blir några pengar över!!! Gjorde just iordning alla räkningar, det var inte kul!
Det var räkningar på tandl, bilservice, restskatter, el, pellets,bensin,lån,canal digital och
tidningar, då kan ni själva räkna ut resten. Det får bli havregrynsgröt och vatten hädanefter!
För att inte tala om alla födelsedagar vi har framför oss, 7 40-åringar, ett par 50-åringar, 1 30-åring
och så alla andra som fyller ojämnt!!!!!  Det kostar att ligga på topp!

SOPOR

Lördag, börjar jobba kvart i 4 tillsammans med Agneta, ja, jag skrev rätt för en gång skull! Jag brukar kalla henne Åsa, varför vet jag inte. Ganska bra att jobba lördag kväll då slipper man ju se på Mrlodifestivalen!!!!! Skönt! Tycker det rena fiaskot, nån som håller med mig? Idag har jag hjälpt S-O att lasta sopor, gud va sopor! Var kommer allt ifrån? Nu har han kört in ett helt lass till soptippen ändå står det lite backar kvar men det ska jag ta till återvinningen på måndag.  Gammal skit ifrån det gamla traktorskjulet som han river, en gammal grill, kartonger, en gammal badbassäng som barnbarnen hade när dom var små och kan ni tänka er det var fortfarande luft i den! Vad mera? Jo, en luftmadrass som hade sett bättre dagar! Vi skulle nog kunna hålla på i evigheter, det tar aldrig slut. Har hållit på med min favoritsysselsättning en stund, strukit tvätt!! Då kommer jag "osökt" att tänka på hushållsnära tjänster igen, varför tycker jag att det är så tråkigt att stryka? Igår eftermiddag var jag och hämtade Inga hos frissan, hon hade permanentat sig, urtjusig! Hon skulle sitta och sova på natten, sa hon. Undrar om hon gjorde det? Hade sån tur så jag fick en tid hos Barbro på tisdag, ska klippa mig och göra slingor, då är man snygg tills man ska till Stockholm. Ska nog åka till stan och kolla om jag hittar nåt snyggt att sätta på mig också, finns inget "vetigt" i garderoben!!!!  Nej, nu ska jag förbereda middagen, isterband och stuvade makaroner,mums!