FÖRKYLD!

Just nu är det Ipren, nässpray,halstabletter och köksrullen som gäller!! Näsan rinner, huvudet spränger, ja,a allmänt sjuk, alltså! Var på jobbet i tisdags och vände, det funkade till klockan 2 sen fixade jag inte mer! Täbbt i näsan så jag höll på att bli galen, om man nu kan bli något som man redan är? Vilken tur att affärerna fått börja sälja receptfria läkemedel igen. Köpte med mig en flaska nässpray och en påse halstabletter och sen hem och la mig, det gjorde susen ska ni veta!  Nu har det faktiskt lättat så idag känner jag mig bättre, bara "huvet" som talar om att det finns!!!!! Det är väl allt "snörvlande" Den ende som tycker att det varit bra, är KATTEN! Han har stortrivts när vi har legat antingen i sängen eller i soffan. Nog om detta! Till helgen blir det jobb igen, då ska jag bara vara frisk!!! Ska försöka fräscha till mig idag och ge mig ut och handla, det ekar i skafferi och kylskåp!!!! Ja, ja, jag har en man som faktiskt kan handla men det är så mycket konstiga grejer jag ska ha till all mat som jag lagar nu så då blir han väl tokig om han ska gå och leta efter det i affären! Det är faktiskt så, att jag blir det själv ibland! Vet ju inte ens vad en del ingredienser är för nåt!!!!!! Och då är det inte så dj-a lätt! Och så va det, det här med att välja affär, PA's, Willys eller Coop???
Till slut blir det iallafall PA's för där hittar jag ju än så länge, det är så jobbigt att komma in i en annan affär och så inte hitta. Men vad jag hatar när dom "möblerar" om allting! Imorgon ska jag baka kakor, ja, ni läste rätt! Viktväktarkakor! Morot-kanel-muffins! Låter jättegott! Ska bli gott till kaffet imorgonkväll. Man måste ju ha lite gott ibland. Idag ska jag försöka ha en sån där "ringdag"!! Måste ringa min kära syster och min moster, men jag har bara inte orkat dom här dagarna som varit! Har inte ens ringt till Linus och hört hur han hade det i Stockholm, nu behöver jag inte ringa för dom ringde just nu!!!! Mia, alltså, så då sparade jag in ett samtal! "Den som spar han har" men inte lika roligt! Ett ganska bra ordspråk,va?  Nej, nu orkar jag inte skriva mer! Tjingeling!

Över för denna gång.......

Jaha, nu är den "beryktade Ålandresan" över för denna gång!
Klev på bussen som vanligt vid bussgaragen i Vartofta och intog våra "vanliga" platser!!!!!
Kl. 10.30 avgick bussen från "kåken" och festen kunde börja!!! Alltid lika roligt och alla är på toppenhumör! Vad annars? Alla kom med och båten kunde lägga ut, efter en god buffe och diverse dryck så var det dags att lyssna  och dansa till Go Getters och Shanes. Ja, för er som va med på 60-talet minns säkert Shanes och Hi Lili Hilo!


Vilket ös det var när dom drog igång!

För att inte tala om när Go Getters spelade, dansgolvet var "knökafullt"!
Hem resan blev ganska lugn efter en stadig frukost så var vi igång igen!
En Irish Coffe och sätta sig och njuta av skärgården va inte dumt! Har sett ut mitt "sommarhus"!

Inte så tokigt, va? Behövs bara lite money!
Vad tiden går fort när man har roligt! Helt plötsligt var vi tillbaka i Stockholm igen.

Och kan ni tänka er, alla var på plats och vi kunde börja hemresan. jag kan bara säga att det var fest på hemresan också!!!!! Det var inte lätt för dom som försökte sova, jag var en av dom! Jag la' ner det ganska snabbt! Kan bara konstatera att det var en toppenresa som alltid!
Vilken tur att OS började dagen efter, vi kunde slappa framför tv:n hela dan, med andra ord! Vi gjorde inte många "knop". Söndagen var vi bjudna till Cesarstugan på middag och teater, kunde det bli bättre? Alla Hjärtans Dag! Struntade i alla Pro Points och bara njöt! Men nu får vi ta nya tag! Idag blir det soppa till lunch, kanske min man kommer hem och äter tillsammans med mig. Tyvärr har jag åkt på en rejäl förkylning! Kan det vara "draget" på bussen????  Skit samma, det går väl över!
Nu är det jobbevecka som gäller, tisdag, onsdag,torsdag, lördag, söndag och måndag!!! Puh! Får nog hoppa gympan idag, inget vidare att gympa när "näsan rinner".  Nej, nu ska jag försöka göra lite nytta! Tjingeling!

En fullspäckad dag!!!!!

Onsdag! F-n vad veckan går fort! Har tagit hand om ett tvättberg! Men nu är det klart! Hur ser dagen ut för övrigt? Jo, närmast på programmet så ska jag åka ner till Tidaholm och luncha med Mia och Sanna, det får väl bli en sallad! Hämta Malan på dagis och sen hem till Gulliden och möta upp Linus och Maja när dom kommer med skolbussen! Jag befarar att det finns tvätt där också att ta hand om! Lite mellanmål och mys i soffan får vi hoppas att vi hinner med innan Mia kommer hem från jobbet. Hem till Kälvene igen och laga mat, ikväll blir det kycklinggryta med allt möjligt gott i! Sen är det packning som gäller. Wheels-kryssningen imorgon tillsammans med Nasco!!!! Vad kul det ska bli! ser verkligen fram emot detta, det är nog fler än jag som gör det. Har ju handlat lite nya kläder som ska invigas imorgonkväll, alltid lika roligt och få nåt nytt att sätta på "kroppaskrället"! Måste ringa och kolla när bussen går från Vartofta och fixa så att nån kör ut oss!  Igår var vi inne till Resebyrån och kollade lite flygresor, det lutar åt att det blir AirFrance till Paris och sedan direkt till Atlanta. 25 september och hemresa 16 oktober. Alltid lika kul och planera, håller på och kollar hyrbilar nu, finns mycke att välja på, först vilket bolag man ska använda sig av och sen vilken bil. Vi har alltid anlitat Alamo, men vi får se, först gäller det att boka själva resan! Ska börja titta lite så smått på boende också, vi brukar inte boka nåt innan utan kollar bara vad det finns och tar en adress, alltid lika spännande att se om man hittar det! Vi har ju haft tur dom andra gångerna som vi rest så vi hoppas på det nu också. Nu är det ju också så mycket nytt att fylla i innan man åker men det får resebyrån hjälpa oss med, så det ordnar sig säkert. Vi har ju gott om tid på oss. Nej, nu ska jag göra lite mer nytta innan jag sticker till Tidaholm!