OTTERSTORP

Mia ringde och frågade om jag skulle hänga med till Otterstorp och bada, klart jag ville! Hon, Maja, Amalia och Ellen skulle åka dit, länge sen jag var där och badade. Jag och S-O var ju där en kväll på juni men då hade vi ju inga badkläder med oss. Här var vi ju mycket när barnen var små. Malan var som en fisk i vattnet, inget rädd, så det var bara för mormor att hoppa i också. Maja och Ellen klarade sig själva, Ellen kan ju simma och Maja hade badring på sig. Jag hade packat iordning en fikakorg och det satt ju inte dumt när man hade badat en stund.

Är hon inte söt i sin två-delade baddräkt? Malan alltså!

Smakade gott med bullar och saft, när man hade badat, Maja fick bita försiktigt för hon hade en lös tand!
Jag och Malan gick i badade en gång till men då blev hon plötsligt så trött att hon ville mysa hos mamma.

Ser det inte mysigt ut?

GRILLKVÄLL

Familjen Gulliden kom igårkväll för att fira mig, och vet ni vad jag fick? Jo, en stor Betty Boopväska som jag kan ha som handbagage när vi reser till USA i höst. TOPPEN!

Är den inte snygg?
Det blev presenter ändå fast jag inte var hemma och firade min dag, halskedja och rosor fick jag av "gubben", ett vinglas som det stod DODGE på av Leffe och Britt-Marie! Jag som inte skulle fira min dag!
Nej, nu får det vara slut på skrivandet för nu ska jag klippa färdigt gräsmattan, so long!

EFTERARBETE

Söndageftermidda samlades Nascomedlemmar i kåken för att städa och utvärdera gårdagen, ca 30 stycken städade och fixade i ett par timmar och sen avslutade vi med fika. ALLT ÄR ÖVER OCH VI ÄR NÖJDA!  Gått jättebra allting, vi nöjda, polisen och kommungubbar nöjda! Ja, kan det bli bättre? Efter allt detta så åkte vi till Vartofta och ett efterlängtat bad i Stefans och Åsas pool! Underbart skönt! Blev uppvaktad med lotter som jag faktiskt vann på, 110:- nya lotter igen denna gång vann jag 85:- nya lotter igen!! Nu blev det bara 30:-, ska lösa ut den idag och vem vet, kanske det blir en miljon!