Influensa

Vilken vecka det har varit!!!! Legat i influensa, inte alls roligt! En hel vecka, bara borta! Men skam den som ger sig, nu är jag på G igen. Idag har det varit riktigt vårväder 11 grader varmt, vi satt ute och drack kaffe när vi kom hem från jobbet! Det är inte ofta man gör 29 Februari. 29 februari ja, det är ju själva Skottdagen idag, kul för alla dom som är födda denna dagen! Vi har vår Emelie som fyller 16 år idag men egentligen bara 4 år!!! Idag är också den dagen då damerna får fria till sina män! Synd att man redan är gift sen 34 år tillbaka annars skulle jag ha friat till S-O idag!
Skönt att vara igång på jobbet igen, jag längtade faktiskt dit, det är väl bevis på att man trivs på jobbet? Jag gör det iallafall, kan man göra annat med härliga boende och personal! Personal ja, vilka vaktmästare vi har! Härliga killar! Den ene ska ta anställning hos oss som "narr" han tyckte att han passade in som det! Ja, det kan jag skriva under på, att han skulle passa som det alltså! Idag öppnade vi upp till altanen och några boenden gick faktiskt ut och satte sig att fika där, plockade även ett par snödroppar och satte in i en äggkopp, då känns det att det går mot våren. Nej, nu är det dags att göra lite gott att äta, mannen kommer snart in från sitt andra hem! Garaget alltså.
Den gamla Imperialen ska få lite färg, det går framåt faktiskt!!!!! Tjingeling!

Dubbla jobb!!!!

Jaha, nu är jag redan här igen, fick akut "skrivklåda"! Kan få det ibland och då måste jag bara skriva av mig! Har redan jobbat ett pass idag i Vartofta Hemtjänst 8.30 till 11.00 sen är det bara att fortsätta på mitt ordinarie arbete på Almen i Floby, 15.30 till 22.00. Så är det när man som jag "flyter" 25% Nu brukar jag inte ha dubbla pass men det fanns ingen att få in i Vartofta på förmiddan så jag tänkte att det kan jag väl ta då!  Man kan väl vara lite snäll ibland? Igår beställde jag tid för sterilisering! ja, inte till mig utan till katten, känner på mig att det är dags! Om det inte redan är försent???? Nej, skämt åsido, jag tror inte det. hon har inte varit ute så mycket, sitter mest i köksfönstret och jagar fåglarna. Har inte fått så mycket gjort för övrigt!!! Jo, jag har ringt Facket och bett försäkringsansvarige att komma ut till ett APT och berätta om alla försäkringar, det är ett önskemål från arbetskamraterna. Har även ringt och bokat bord på Cesarstugan, supé och revy den 18 Februari, ska bli kul!!! Har varit på detta förut så vi vet att det är bra! Alltid kul att ha nåt att se fram emot. På lördag kanske vi åker till Eggvena, fest och bra musik!!! Crestliners, unga pojkar som spelar "skitbra"!!! Ska försöka umgås med barn och barnbarn i helgen också, har inte träffat barnen Gulliden sen dom kom hem från fjällen.
Igårkväll var det filmkväll här i Backgården, vi hade ju inte sett Arn-filmerna så nu tyckte vi det var dags! Jag som trodde att det var tråkiga filmer, men tji fick jag! Dom var ju toppen!!! Fällde bara några tårar mot slutet! Snyft!!!! Vi är lite efter våran tid här ute på landet! Men bättre sent än aldrig. Nu framöver ska vi bli lite modernare, vi ska få Fiberanslutning!!! Har ingen aning om hur det verkar men det ska innebära att man har ett "allt i ett" telefon, tv och bredband. Det blir nog ett måste i framtiden! Billigare och ev. höjer det väl värdet på gården också. Ska bli spännande!
Nej, nu får det vara nog med skrivandet, måste fixa lite ätbart att ha med mig till jobbet, så jag inte svälter ihjäl!!!! Tjingeling för denna gång! 

Kylan har kommit!

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev igen, måste bättra mig!!!! Men tiden ni vet, den finns inte alltid! Vart tar den vägen? Ja, det kan man undra? Ett som är säkert iallafall är att det blivit kallt! Förra helgen över 20 grader kallt, det är inget som min kropp tycker om, nej, framför värmen! Vill bara ha!!!!! Värme alltså! Men det lär nog dröja innan det blir vår! Ja, julen och nyår är över och vi har gått in i 2012. Nya utmaningar kanske för en del människor, här rullar det väl på som vanligt. Har varit gräsänka en hel vecka när min man for till Egypten och roade sig, en 25-årspresent från företaget! Det ni! Det var honom "väl unt" som man brukar säga! Jag klarade mig bra själv här hemma, tiden gick hemskt fort fast jag inte trodde det från början. Hade en "tjejträff" på lördagskvällen 2 f.d arbetskompisar var här på lite go mat och dryck och sen löste vi alla "världsproblem"!!!!!!

Ser ganska allvarliga ut!
Pepsi tyckte också att hon borde få vara med på ett hörn, men här går väl gränsen iallafall!

Väntar på den lilla droppen!!!!
Ja, mannen kom hem välbehållen iallafall, något solbränd och utvilad???
Fyllt år hade han ju gjort under tiden han var i Egypten också så det fick vi ju fira här med barn och barnbarn efteråt!

Här får han hjälp att öppna paketen av Amalia och Pepsi.
Detta var nog så jobbigt tyckte båda två så när kvällen led mot sitt slut så somnade båda två gott i soffan.

Visst ser det härligt ut?
På söndagen efter var det dags att fira Pauline som fyllt 11 år!

Stora damen redan, fattar inte vart åren tar vägen?
En trevlig eftermiddag i "Stenhuset" på Viken!

Kaffebordet laddat med läckerheter!
Ja, sen har det rullat på, Fam Gulliden har varit en vecka i Hundfjället, där har dom väl fått frisk luft iallafall!!!! Detta är nu inget för mig, undrar om jag skulle kunna ta mig ner på ett par skidor? Jo, ner kommer man ju alltid!!!! Kylan, ja...... Jo, när jag skulle åka till jobbet i Söndags morse så vad hade hänt då???? Jo, vattnet hade frusit!!!!! Roligt värre! ja, inte för mig men för mannen i huset, det var bara att hoppa upp ur den goa sängvärmen och börja töa upp vattnet!!!! Men händig som han är så var det fixat redan klockan 9. Handy man!!!!!
Matar fåglarna för fullt, om det tycker inte Pepsi!!!! Dom ska inte vara i vår trädgård!!! Väldigt irriterande att sitta och titta ut genom köksfönstret och inte kunna nå dom!

Irritationsmoment!!

Får väl ta mig en närmare titt! men det hjälper ju inte!
Hon är ju iallafall sysselsatt.
Idag verkar det som kylan har släppt lite endast 4 grader kallt, skönt!
Dagarna har ju blivit längre, ljust ända till klockan 5, härligt! det blir nog en vår i år också!!!
På fredag ska vi på Fredagsmys på Kurorten, med vår f.d chef, hon fick det som present när hon slutade hos oss. Och " var ska sleven va om inte i grytan" så det klart att vi hänger med!!!!!!! ska bli jättekul! På lördag kanske det blir Eggvena, Crestliners som spelar! Ja, vi får se vad det blir. Tjingeling!!!