MORMOR SOM BARNVAKT

Tro det eller ej men jag är "gör" förkyld igen!!! Vad f-n har jag gjort för ont? Idag har jag lovat att vara barnvakt i Gulliden, som tur är Amalia jätteförkyld också så jag smittar nog inte ner henne iallafall. Hur ska nu detta gå till? har inte haft alla tre på en gång förut. Linus kom haem från skolan, skulle duscha, Amalia vaknade var hungrig och skulle ha gröt, samtidigt klev Maja in genom dörren döhungrig och ville ha middag. Puh! Matade Amalia samtidigt som Linus fixade dushen själv, gröt överallt men mätt blev hon iallafall.På med lite makaronvatten och scan-köttbullar i stekpannan, så var middan fixad också Jag klarade det!!! Tagen sitter fortfarande i fast det var länge sen man hade småbarn oj, jag glömde att Viktor (vovven) var visst hungrig också, det fick bli lite makaroner till honom också.Nu har jag väl inte glömt någon? Linus sätter sig vid datorn, Amalia får ta plats i vagnen hon är trött, Maja vill vi ska läsa och mysa, fixade detta också. FANTASTISKT!Halv 2 kommer Mia hem, jag är hungrig! finns det nån mat kvar? Ja, 4 köttbullar och lite makaroner, nu är väl entligen alla utfodrade? Underbart att få rå om sina små barnbarn. Nu ska jag vila en stund för ikväll är det fest, "psykgänget" ska träffas inne hos Ann-Katrin alltid lika kul, mycke "tjût" och skvaller. Hur det blev, ja det förtäljer inte historien idag det får bli imorgon.

Ålandsresan

Hej o hå, nu först orkar jag att skriva. Vi har varit på Rock at See resa till Åland då kan ni ju tänka er hur det känns ett par dar efteråt.Trött, bakis och HES!!! Det kostar att ligga på topp, som tur är har vi ett par semesterdar. En toppenresa, alla var i högform bra musik framförallt! Vi delade hytt med herr och fru Andersson, alltid lika trevligt kom väl i säng vid halv 5 på morgonen. Inga brutna ben när herrarna skulle upp i överslafen denna gången heller, en gjorde ett "galtahopp" upp och en använde faktiskt stegen denna gång. Holgersson smart som vanligt ställde mobiltelefonen på väckning kl.8 det var bara det att den kopplades om automatiskt till finsk tid så vi blev väckta en timma för tidigt. Det vara bara att gå upp, pigga och alerta!!! Frukosten smakar alltid bra på båten,när den hade lagt sig som bomull i magen så var det bara att börja festa igen. Köpte förresten en skiva till grannfrun, Micky Muster, kan inte förstå vad hon ser hos honom? Men det kanske är musiken hon gillar, ja, jag kan väl hålla med till en viss del. Ewa Eastwood underhöll på hemresan, vilket tryck! Var Holgerssons var? Framme vid scen förståss, var annars? Bussresan hem tror jag inte att jag vill skriva om, kan bara nämna att den gick på högvarv!!!! Ja, då menar jag verkligen högvarv. Måndagen var ingen höjdare, gjorde inte ett "skit". Mia sms:ade och frågade vad vi önskade oss i julklapp, vad hade hon tänkt sig att få för svar så här dagen efter? Vi hade så att säga "hjärnsläpp". Idag har vi varit på shoppintur igen, först Tibro och sen Skövde. Har vi gjort nåt nyttigt? Jo, jag har faktiskt städat ikväll, men det var tungt.

KÖP o KÖP

Nej nu måste jag bara skriva igen, har varit i köpartagen igen. Först present till Linus det blev ett par hockeyrör, han måste börja träna redan nu om han ska bli hockeyproffs och försörja sin mormor och morfar när dom blir gamla! När jag ändå var i farten så passade jag på att köpa julklappar till våra barnbarn också, vad talar jag inte om här.Igårkväll hade hembygdsföreningen en höstträff, Folke Elbornsson gästade oss, han är verkligen en skådespelare uti fingertopparna denna gång gestaltade han Evert Taube.Måste berätta att jag har gjort en dundertabbe idag!!! Var och inhandlade panelgardiner på Jysk (köp o köp) kom hem med ett par men jag har ju två fönster i vardagsrummet! Hur dum får man bli? Ja, ja, jag tar dom till köket istället, så var den saken ur världen. Var uppe på Shell och åt middag idag förresten, då tyckte min son att bilen såg för dj-lig ut så ett tu tre så stog den i tvätthallen och kom ut ren och fin, inte dumt att ha en son som jobbar på Shell, va? Nu har vi börjat bli politiskt intresserade också, varit på partiskola ikväll tillsammans med "gubben" ock "grannkärringen", ganska intressant faktiskt, får väl se vad det blir av detta. Kunde ju inte missa "Bonde söker fru" så vi satte i ett videoband när vi åkte hemifrån för att spela in det. Vad tror ni har hänt när vi kommer hem? Jo, den gamla videon har "pajat"!!!!F-n. Hann se dom sista 5 minuterna hur Susanne satt och "gullade" med "Tönten" han med alla ringarna Per-Inge är ju mycket bättre, men det klart det är ju inte jag som ska ha`n!!!