3 lediga dar.......

Jaha, nu va man inne på den sista lediga dan, vart tar dom vägen? Dagarna, alltså!  Måndag, ja då gjorde jag mest ingenting, jo förresten, jag var på gympa och så hade vi möte hos Rickard (aktivitetskommiten) gjorde upp planer för den kommande vårens aktiviteter i klubben. Det blev ganska fullspikat! Kristi "flygare" dag har vi vårat årliga bilrally, alltid lika kul att se om nån kör vilse! Tisdag, hade jag en liten "prickig" tjej här hela dan, Pauline har vattenkoppor! Vi bara myste, hon hade med sig två filmer med Mr Bean, han är ju underbar! Vad skönt det är att få skratta ordentligt! För det får man faktiskt göra när man ser på honom. Lite läxor blev det också, läs och skrivövningar! Vad gjorde vi mer? Jo, vi satte Balsaminfröer, 12 krukor, varav 4 är Paulines. 3 krukor ska få gå till Gulliden också. Däremellan så lagade vi mat också, Korv Stroganoff till lunch och Kycklinglasagne till middag. på kvällen var det dags att "gala" igen!!! Ja, Gospelkören alltså! Det känns som att alt inte är min grej, men jag får väl inte ge upp ännu. Idag har räkningarna blivit gjorda, i god tid för en gång skull!!!! Pengarna är redan väck innan dom ens hunnit komma in på kontot! Städat har jag också gjort, "fuskstädat" endast dammsugning! Julgardinerna i "finrummet" har äntligen kommit ner, ja, nu va det ju inte min ide. Nej, det var tack vare Anna-Karin i Tidaholm som dom kom ner!!! Läste på hennes logg på Facebook att hon skulle byta gardiner, ja, då kom jag på att vi hade våra uppe också! Men julen varar ju till "påska", eller hur? Förresten så har jag varit i Tidaholm och käkat lunch idag, tog med Gunsan dit och gick en sväng på torget t.om. Vad mycket man hinner med på en dag egentligen! Ikväll blir det Åsle och Anna-Maria och förhoppningsvis lite go mat. Vad jag ränner!!! Ja, det tycker min man iallafall, men jag kan ju inte hjälpa att allt hamnar på samma vecka och tre dar i rad. Så det så! Imorgon skulle jag egentligen varit på Hembygdsföreningens årsmöte, men dom får klara sig utan mig för jag jobbar kväll. Det tror jag att dom gör också,för den delen. Det blir lax till kvällen här hemma, till mannen i huset alltså, lax i ugn med fraiche och dillröra. Staren har kommit och tranorna (gaphalsarna) hörde jag för en stund sen, S-O har även hört lärkan. Så då är det väl vår? 9 grader varmt hade vi för en stund sen, det är ju underbart! Äntligen!!!! Vårat trädgårdsbord har kommit fram ur snödrivorna så snart kan jag sitta där med min kaffekopp!! Det ni! Då är det vår! Nej, nu är det dags för en fika det känner jag i "kaffetarmen"! Ps. det blir en banan till kaffet Ds.

En vecka har gått.........

Ja, var tar en vecka vägen? Borta.......   Vad har jag gjort? Förra tisdagen hängde jag med Lena och provade på att sjunga i Gospelkör, inte så tokigt! provade på att sjunga alt, har aldrig gjort det förut, alltid varit sopran när jag var med i kör förr. Men man ska inte vara rädd för att pröva på något nytt! Nu får framtiden utvisa vad det blir av detta! Annars har väl veckan rullat på som vanligt, jobbat 2 dar, sjukt på jobbet, maginfluensa!!!!! Det vill jag inte ha!!!!! Peppar, peppar, klarat mig än så länge! Den som säger; att det är väl inget!!! den har aldrig haft riktig magsjuka!
I fredagskväll var vi barnvakt i Gulliden, barnvakt å barnvakt, vi rådde om våra små "skitungar".
Dom troppade sakta av en efter en och gick och la sig!!! Malan somnade till min "Byssan lull...... Det förstår jag, det skulle jag också ha gjort!!!!
Lördagen: invägning för mannen, han har nu gått ner 15kg!!!! Var ska detta sluta? Han försvinner väl till slut! Jag förberedde mat hela dan, Anderssons och Persson- Svensson var här på kvällen. Lekafton med "Ångvisslans vänner! Vi har alltid lika roligt! Fick faktiskt godkänt för min V.V mat, ja , nu va ju inte allt V.V mat nej, efterrätten var Chokladmousse med grädde gjort på vanligt vis och drickat??? Nja, knappast godkänt av V.V!!!! Vinet ska man dricka, fick jag förklarat för mig och inte slå ut!!!!!! Ja, det hände en liten olycka! Värdinnan "råkade spilla" ut sitt vin i knät och på mattan!!!

Tänk vad snabba alla är med kameran då! Fast det här va ju inget mot hur mina nya jeans såg ut!
Ja,ja, lite spill får man räkna med när det är fest!

Tänk va roligt man har i "glada vänners lag"
Sen var det dags för grabbarna att ge sig ut i garaget och "mysa och pysa"
om jag inte tar fel så var nog Jägermaistern med också!
Söndagen blev ganska slapp, S-O var på ett möte istan, Bengtssons var här och fikade, sen tog vi en liten åktur neråt Vättern och kikade. Vad folk det var ute och "skrinnade" på isen! Men det var ju också en underbar dag för detta. Ja, nu en ny vecka och jobb, jobb..... Skulle gympat i måndags men jag tyckte jag hade gympan tillräckligt med två städ på "raken" på jobbet! Det kallar jag gympa!
Annars inget planerat för resten av veckan, jo, förresten, till helgen blir det nog en god middag på Rivera i Skövde med två goda vänner! Ska bli kul!!!! Tjingeling!

Blogga om direkt ingenting

Jaha, redan torsdag och jobbedag igen! Vart tar tre lediga dagar vägen?? Ja, det kan man fråga sig?

Dom bara försvann! Idag är det jag och Lena som håller ställningarna på jobbet ikväll, det brukar gå bra. Vi slåss ju inte eller så! Hade sovmorgon idag med katten i sängen bredvid, undrar vem som la honom där? Min kära man, antagligen! Har vägt mig idag, oj,oj, så lite har jag nog inte vägt sen 70-talet!!!!! Ja, det var nog innan vi fick vår äldsta "avkomma" Stefan och han blir 35 år snart! Kanske jag har varit nere i den här vikten nångång mer, men då har jag snabbt ätit upp mig igen!!! Har tyvärr inte många jeans att ta på mig nu, så det blir väl att lätta på plånboken lite och göra en shoppingrunda! Mannen i huset får nog göra detsamma, han har faktiskt gått ner 14kg på 8 veckor!! Grattis "gubben min". Det är som att få en ny "gubbe" nej, inte riktigt, han är faktiskt samme gubbe som jag alltid har haft, bara lite smärtare!!!!Och piggare framför allt! Tänk att äta så mycket go mat och ofta, å, så ändå gå ner i vikt, det är ofattbart! Å, inte har vi motionerat heller, hade vi gjort det så hade vi väl försvunnit helt! Idag är det 11 mars och Edvin och Egon har namnsdag, grattis alla ni som fått den äran att ha dessa namn!Edvin betyder "vän av rikedom" och det låter ju inte dumt! Runt 7000 i landet har detta som tilltalsnamn. Solen går upp 06:34 idag och går ner 17:59, det blir längre och längre dagar! Underbart! Bara snön försvunne också så vore jag "själaglad"! Läste i mitt horoskop att jag inte ska diskutera religion eller politik idag, ja, religion diskuterar jag aldrig, så det är inga problem, men politik kan det ju bli diskussioner om! För vad är politik? Jo, det är ju allting egentligen, vad man än pratar om i vardagen så kommer man ju in på politik!! Eller hur?
Hade "supportern" här igårkväll, Stefan alltså! Tur att man har en sån i familjen när det "strular" med datorn. Han har blitt lite saktfärdig på sista tiden, ja, datorn alltså! Det går nog att fixa till trodde han, med enkla och billiga medel! Där "rök" drömmen om en ny dator! Resan till Usa och Atlanta i höst är bokad och betalad och det är ju viktigare än en Laptop!!! Hyrbilen i 3 veckor är också fixad, Pontiac Grand Prix 4dr, det ni!  Nu är det bara boendet kvar, har hittat ett motell i närliggande Calhoun, inte så långt från Atlanta, får se om vi bokar det! Vi tar nog bara adressen för det är bra att ha en, när man kommer fram, dom kan vara lite "kinkiga" i passkontrollen. Alltid lika spännande att se om man hittar adressen man tagit fram när man ger sig ut från flygplatsen!  Ja,ja, det är ett halvår tills vi ska åka men man måste ju planera, det är ju nästan det roligaste!
Idag ska jag luncha med min "gubbe" undrar vad vi ska äta för gott? Ikväll blir det fisk till middag, har redan förberett den, så nu behöver jag inte tänka på det. Imorgon ska jag sluta middag, hinner knappt börja jobba innan jag slutar! På kvällen åker vi till Gulliden och myser med barnbarnen medans föräldrarna går på Revy, ska bli kul! Får väl ta och fixa till något gott att ta med mig till kvällsmat! På lördag blir det "partaj" här! Anderssons och Fam. Persson- Svensson kommer hit, denna kväll har varit bokad sen långt tillbaka, synd bara att det krockar med Bowlingen i klubben!
Samtidigt har vi blivit inbjudna till Bredegården, "Urbanus" fyller 45 år! Är det inte typiskt att allt ska bli på en och samma dag??? Åh, nu har jag ju skrivit massor och jag som bara skulle blogga om direkt ingenting!!! Så är det när man som jag kommer igång, kan inte sluta! Nu skiner solen över Backgården! Härligt! Nu blir det att fixa till sig, ska vara i stan om en timme! Tjingeling!