AMALIA 1 år

Hur fort går ett år? Ja, det kan man fråga sig. Jag fattar det iallafall inte! Men så är det, ett år sen lilla Amalia föddes på självaste Mors Dag, kan man få en bättre present? Nu är dags för det första kalaset klockan 5 går det av stapeln. Ca. 35 personer samlades i Gullidens trädgård, där det vankades hamburgare och korv. Far i huset var grillmästare och han hade verkligen att göra! Malan uppklädd i  prinsessklänning dagen till ära, presenter i massor och underbart väder, vad mer kan man önska sig på sin första födelsedag?
image94
En egen stol måste man ju ha! Grattis från mormor och morfar!!!!
image95
Amalia med kusinerna Emelie och Pauline.
image96
Amalia får hjälp  av gudmor att blåsa ut ljuset på tårtan under överseeende av brorsan och syrran. Det var inte lätt!
Maja står med tårtspaden i högsta hugg beredd att skära, hon är nog sugen! Ja, vilket kalas! Det var som en av gästerna sa; "det är som ett värsta 50-årskalas" och det var det faktiskt!

MORS DAG

Vaknade av en härlig kaffedoft, mmm, kaffe på sängen av min man en bra början på mors dag. Fram på förmiddan kom Stefan, Pauline och Inga. Vi slog två flugor i en smäll, firade både mig och Inga här med glasstårta och kaffe i ett underbart sommarväder. Vi har haft en katt som gått här i några veckor och som har sett lite rund ut över magen och som nu har fått kattungar ute i vår lagård, såklart!!! Pauline blev överförtjust när vi hitta dom. Vad göra med dom? Ja, det är frågan, det är ju inte ens våran katt. 
image89
Är dom inte söta?

På eftermiddan blev jag bjuden på "spa" till Vartofta, det var bara att ta fram baddräkten och hoppa i! Jätteskönt faktiskt vi badade allihop. Vilken Morsdag present!
image90
Visst ser det härligt ut?
image91
Här gäller det att inte vara nån "badkruka".
Tack "Vartoftaborna" för en härlig eftermidda!
På kvällen kom "Tidaholmsborna" till Mor, då fick det bli middag för det hade vi ju inte hunnit äta under denna fullspäckade dag. En härlig stund på altan fick avsluta denna Mors Dag.
image92
Kaffekoppen i mitten är min Morsdag present!!!
image93
MALAN i gröngräset. Är hon inte underbar den här ungen?

Bilrally

Dags för ett bilrally i klubben, ganska många har anmält sig faktiskt. En runda som gick runt Torbjörntorp,Sätuna ock Kleva med många kluriga frågor. Jag och Gittan åkte och spikade upp alla frågorna, vilket jäkla arbete, vi hade behövt en stor slägga! Inte lätt att få ner alla stolpar men till slut gick det. F-n vad vi slet!! Mest Gittan hon var starkast i "nypera". När alla gått i mål så grillade vi korv och delade ut vinsterna, en hellyckad eftermidda! Här kommer lite bilder.
image85
Gittan med häftpistolen i högsta hugg!
image86
Lite eftersnack.
image87
Mätta och belåtna,eller?
image88
Prisutdelning.