YELLOWSTONE

Jag kanske inte skriver ner allt från vår underbara USA-resa men lite ska det bli iallafall. Efter ett par dagar i San Fransisco så bar det av till Yellowstone. Vilken nationalpark!  Härlig natur, mycke djur, nedbrunnen skog och framförallt varma källor.


Det första vi träffade på var hjortar, älgar och bison, dom gick lite varstans.

Kolla in hornen!

Här tyckte S-O att jag skulle gå ur bilen och kela lite med den men det tyckte inte jag!
Höjdpunkten denna dag var Old Faithful Geyser, den sprutade ca. 15-20 meter upp i luften i 5 minuter. Har aldrig sett nåt liknande och kommer nog aldrig att få se det heller igen. Fantastiskt!


En hissnande upplevelse!

Här har vi kommit till Beryl Spring. Varma källor överallt men det luktade inget vidare, om man säger så! Efter en härlig dag här så hamnade vi i Westernstaden Jackson och Rawhide motel.


Här sitter jag vid ingången till en park men vad är porten gjord av? Jo, renhorn!
Vi upptäckte också att dom hade lite konstiga staket i den lilla västernstaden!

Originellt.

Det här är en saloon, tyckte jag kunde sökt jobb här men S-O tyckte inte att det var så stor idè, undrar vad han menade med det? Nej, nu får jag sluta för idag , ska hämta Gunsan hon ska åka med till Vartofta för hon ska till Göteborg och se på Nanne och jag ska jobba kväll. Är det rättvist???

GUNILLA 50 BAST

Ja, så va det då äntligen dags att hälsa Gunilla välkommen i klubben!!! 50 år, ja det kan man inte tro när man ser henne!
Vi i "psykgänget tänkte förståss uppvakta henne och vad passade inte bättre än en varm pläd och lite skön massage på "äldre dar". Hoppas hon uppskattar det! Vilken fest, massor av folk undrar var alla kom ifrån? Men kul va det! Synd bara att vi fick åka ifrån festen när det va som bäst, tre av oss var bjudna på två ställen denna kväll men vi fixade det med.

Här ses festföremålet med äkta mannen som i högsta hugg serverar vin till Anki, detta "göromål" lämnade
han sedan över till Holgersson. Detta skötte han med bravur, fast jag tror nog att en del fick för mycket i sina glas!


Här har vi "ena" som verkligen va på hugget! Hon gjorde verkligen "en tavla" nej, skämt åsido, vi fick måla till Gunilla.
En kul present faktiskt.
Tyvärr gick våran nya kamera sönder under kvällens gång så det blev inte så mycket bilder. SORRY!
Hoppas Gunilla att du har mycket bilder ändå?

Undrar va dom här snackar om? Kan det vara BILAR?
Tack Gunilla och Göran för en toppenkväll!!!

Mycket har hänt

Ja, mycket har hänt sen vi kom hem. Vi har haft en tjejträff i klubben,yoga för hela slanten och inredningsparty. Snacka om att vara "viga".

Armarna uppåt sträck! Ja, det var det verkligen här, för att inte tala om dom andra rörelserna men dom visar jag inte här.
Efteråt så hade vi inredningsparty dyrt men många fina grejer! Och vad smakade inte bättre än med lite kex och ost och vin efter detta.

Åh, gud va grejer! Kan det finnas nåt som passar? Ja vi handlade faktiskt ganska mycket. Hoppas att alla blev nöjda med sina grejer, jag blev det iallafall, köpte en snygg lampa som redan är på plats i TV-rummet! På kvällen när killarna kom från "skroten", ja dom hade varit på en skrot i Sösdala så åt vi pizza och sen blev det fest!!!


Rickaed Swanström äntrade scenen, ja han kan verkligen både sjunga och "lira" piano den killen!
VILKEN KILLE!


En heldag! Hur orkar man egentligen? Ja, det undrar jag med.