Ledig 8 dagar!!!!!

Jaha, nu har man börjat sin långledighet, 8 dar!!!! Började med en sovmorgon, jag och katten! Härligt! Els-Marie var här en stund medan Farmor Inga var och gjorde sig fin hos frissan då blev det en fika. Katten förresten, ibland duger det inte att ligga i soffan eller sängen, nej, nu har han tagit till bordet i Betty Boop-rummet! han är rent av galen!  


Se sån stil han har! Han verkar att trivas hos oss iallafall.
Kört till återvinningen idag också, fattar inte var alla sopor kommer ifrån?
Men nu är det rent för denna gången iallafall, undrar om det varar till jul? Det är ju knappt 6 veckor kvar till jul!!!!!! Om 14 dar så lyser alla stakarna och stjärnorna i fönstren!
Dags att börja gå igenom alla stakar, det brukar vara lampor som är trasiga och det brukar man upptäcka först när man ska sätta fram dom, eller hur?
Ur led är tiden, som man brukar säga, upptäckte några små blommor i trädgården förut! Dom hör väl inte ihop med november månad?

Tusenskönor.
Vi har ju ovanligt varmt för årstiden, det har varit runt 10 grader i flera dar nu.
Vad jag kan se i tidningen så ska det varma vädret fortsätta fram till torsdag iallafall.
Idag är det Viveka som har namnsdag och som betyder "liten kvinna" enligt forntyskan och började användas här på 1700-talet. Om ett par timmar är det dags att besöka Mössebergsskolans gympasal igen, ryggympa som gäller för hela slanten!!!! 20- 25 "kärringar" som kämpar och svettas till 100%.
Var är alla karlar??? Har dom inga dåliga ryggar som dom behöver träna upp??? Men det duger väl inte, det ska väl vara styrketräning så klart! Tjingeling!

Kommentera här: