Två härliga helger i rad!

Nu har vi haft två härliga helger i rad med lite avbrott för jobb däremellan! Förra helgen tog vi en "sväng" till Sundsvall, det var bara ca. 130 mil bort och fram!!! Dåligt väder när vi åkte upp men lördagen var det toppen väder! Satt på en uterestaurang på lördagskvällen och tog en öl !

Visst ser det härligt ut? Deras första riktiga sommarvärme.
Sundsvall är "Drakarnas stad" och det såg vi verkligen för det stod Drakar överallt!

Målade i alla sköns färger!
Gjorde ett besök hos S-O´s kollegor på kundtjänst, dom som han bara träffar över telefon i vanliga fall,
men det bästa av allt var Casinot på lördagkvällen! En kollega till S-O spelar med i ett band och just denna kväll kompade dom till Elvis, Jerry Lee Lewis och Roy Orbinsson. Det ni!!!! Toppenkväll!

Vilka killar att bjuda på sig själva!
Sundsvall har en trevlig innerstad som kallas "Stenstaden"
Detta pg.av att Sundsvall brann ner 1888 och därför byggdes en ny innerstad upp i sten!
Vilka hus!

En skön "lillsemester"!
Denna helgen då? Jo, "Ångvisslans Vänner" hade sin träff hos Björn och Gittan i Brunnhem, toppenväder så vi satt ute och grillade och körde Ångmaskin!!!! Lite annorlunda Pingstafton men kul!
Pingstdagen och Stefans 35-årsdag var bokad på Skara Sommarland! Kommunal fyller ju 100 år i år så därför var Sommarland uppbokad hela helgen för alla medlemmar. Vad passade då inte bättre än ta med 35-åringen dit?
Så alla i familjen, sammanlagt 10 personer gav sig iväg för att ha en heldag tillsammans! Lite grått och mulet när vi stack iväg men efterhand bättre och bättre väder, så t.om några av barnen badade!

Ett stort och ett litet barn tar sig ett dopp!
Här fanns ju verkligen massor att göra för stora och små, karuseller,tombolar, vattenrutschkanor,lekparker m.m.

Här har vi fått vår lunch som vi kunde avnjuta i full solsken!
Efter lite mat i magen så blev det underhållning! After Shave!
Vilket uppträde! Toppen!

"Man ska ha husvagn" ett nummer som verkligen gav applåder!
"Malan" dansade med till låtarna, att hon orkade? Nej, det gjorde hon inte riktigt, för efter en stund så hamnade hon i "morbror Stefans knä och tog en "micropaus"!!!


Malan i full aktion!

" Nej, nu orkar jag inte mer"!!!!
 Skönt för oss alla att slappa en stund! Sen var det full rulle igen! Vi avslutade dan med att kolla på en vattenshow,
ganska häftigt faktiskt!

Acapulco Vattenshow!
Var hemma vid 20.00 på kvällen, trötta men belåtna med en härlig dag ihop med barn och barnbarn!
Idag då? Jo, jag har målat staket igen, halva staketet i trädgården färdigmålat! Nu får det vara nog för idag, hinner göra ett par timmar då och då på kvällarna, måste greja lite inomhus innan jag åker för att jobba kväll. det där jobbet förstör ju allt!!!!!! Nej, jag ska inte säga så, man ska vara glad att man kan och har ett jobb att åka till! Eller hur? Snart är det Amalias födelsedag! På torsdag fyller minstingen 3 år, fattar ej var tiden tar vägen?
Snart är det semester också, midsommarveckan är det dags! 4 veckor, härligt! Midsommar, ja då vänder det igen kära vänner! Ja, det blir kortare dagar igen! Hi,hi......  Nej, man får inte tänka så, jag vet! men så är det bara!
Nu är det dags att fixa lite middag, Biff med kryddigt mos! Får duga idag, vi har inte gjort annat än ätit hela helgen, onyttigt det mesta men gott!!! Ha en bra dag alla bloggläsare!