LEDIG!!!!!

Ja, jag är ledig en hel vecka! Skönt! Men veckan kunde ju börjat bättre! Inte vill jag ha snö, men tyvärr det snöar och yrar utanför mitt fönster! Men man får se det positiva i det hela, jag kan stanna inne och inte behöva ge mig ut på småvägar i det här "busvädret"! Jag kan gå omkring här i morgonrock och bara njuta! Katten sover på en köksstol och har det skönt, han kom in i morse, hungrig och genomvåt! Livet är så för en katt vid den här tiden! Det sägs att katter "marsar" men det är nog helt fel! Han är redan igång och "friar"!!!! Håller nog till hos någon liten söt "lagårdskatt" för han luktar lagård när han behagar komma hem på morgonkröken! Nåväl, nu är han mätt och belåten och sover en stund så han ska orka med i fortsättningen! Idag är det ett tandläkarbesök planerat, ett litet hål som kan vara nog så jäkligt! Det sitter på en tandhals och det vet man ju hur det känns!!!!! Det är bara att "bita ihop" tyvärr är det ju inte så lätt att bara "bita ihop" nej, man måste ju gapa!!! Ja,ja, det blir en senare fråga! 
Vad skönt att äntligen den långa Januari är slut och vi har gått in i Februari, ljusare på dagarna och en del av snön har försvunnit. Är verkligen uppledsen på den här långa och kalla vintern! 

Ändå tycker jag att vinterbilder är härliga, men det ska man baraha på kort!
Ja, vad har vi gjort mer i vinter? Jo, vi firade en 10-åring, Pauline fyllde 10 år 25 Januari.
Vad stora ungarna blir!!! Det går för fort ibland, tycker jag!

Massor av presenter!!!!!  Men det klart man fyller ju 10 år bara en gång!
Som ni vet så har vi ju en 10-åring till och han har varit i Frejahallen och tävlat i Friidrott, en fin medalj
jobbade han till sig!

Lite nervöst inför Kulstötningen!
Dodgen har kommit hem!!!! Ja, den har varit på utflykt till Slutarp!!!
Och kan ni tänka er, den kom hem igen nylackad!!!! Nu är det bara lite "småfix" som det så fint heter!
Det fixar min käre "gubbe" på ett "kick"! 

Vet inte om jag ska våga ta ut den till våren och köra???
Jodå, den ska få rulla i sommar!!!!!
Ja, nu är det inte bara Sierran som har varit ute och sett sig om i världen! Jag ska också ut och se mig om "i världen"!!!! Ska ge mig av till Floby på Mars!!!! Det ni! Ja, det är ju inte så att jag ska lämna min man om ni tror det! Nej, jag gick med i Arbetsplatsbytarbanken där man kan söka sig ett annat jobb som man vill prova på!!!!! Det gick fortare än jag trodde, almen i Floby ska bli min nya arbetsplats! Ska bli kul att prova på nåt nytt under ett år. Man måste våga här i livet!!!!! Kände en dag så här; ska jag gå här ute på Hemtjänsten i Vartofta i hela mitt liv???? Jag har nämligen jobbat där i 27 år på Oktober!!!!! Nej, jag måste ju prova på nåt annat innan jag går i pension, resonerade jag då! Jag tog bara tvärt av och nu står jag här inför detta, lite nervöst men mest spännande!!!!! Berättar mer senare!
Vad har hänt mer sen sist? Jo, vi firade en 50-åring för ett par veckor sen, Kent!!!!! Festen gick av stapeln i Broddetorpsskolan, massor av folk, go mat och underbar musik!!

"Dolda talanger" Kent sjöng!!!!! Med inlevelse!!!!
Ja, vad har hänt mer? Minnet är bra men det är kort!
Jovisst tusan! Vi har ju varit och bokat resa till USA i höst igen!!!!
Ihop med våra "kära och såta" vänner, Anderssons!!
Route 66, är vad som gäller den här gången! Få se hur långt vi hinner på 15 dar?
Jo, då, det ska nog fixa sig, det är planerat och klart! Vad kul det ska bli!!!!!
Men först sticker jag och mannen till Italien och Milano den 11 mars, fotbollsresa!
En överraskning som han fick i julklapp! En önskedröm som han har haft i alla år och som nu ska gå i uppfyllelse! Jag tror att jag kommer att uppskatta det också. bara jag nu får semester från mitt nya jobb, jag hade ju planerat in det efter mitt nuvarande och då var det en ledig helg!!!!! Men nu blir det min jobbehelg! Det ordnar sig säkert!  Nog om detta! Nu till vardagssysslorna!!! Tjingeling!