Sommar Sommar Sommar och Sol!!!

Sommar och sol! Nej, för tillfället finns det inte mycket av den varan! Men, lugn, den kommer!!!! Tror jag iallafall! När höskörden satte igång i Kälvene var det iallafall fint väder, höskörd och höskörd, vet inte vad det kallas längre faktiskt! Vilken maskinpark!!!! Vad skulle den bortgångna generationen säga om dom fick se detta ekipage???

Vi har firat nationaldagen, blåsigt men ändå fint väder!
Kära svärmor har turen att fylla år denna dagen, henne firade vi redan dagen före med en biltur i vårt härliga landskap. Turen gick till Hornborgasjön där vi intog medhavd fika i blåsig men härlig natur, detta var mycket uppskattat!

Fikapaus vid Fågeludden i härlig kvällssol!
Vad har vi hunnit med redan i sommar? Jo, Nossebro och Power Meet!
Kö som vanligt fast man tycker man är där i tid!!!! Varmt och skönt hade vi det iallafall!

Mycket bilar och folk!!!
På kvällen var det Lidköping och Cruising som gällde i glada vänners lag!
Inte mycket till Cruising när hela stan stängs av men vi hade en trevlig kväll iallafall!
Picknick i det "gröna" vid småbåtshamnen!

En god och kall öl till detta är inte fel! Fast en del fick dricka Loka!!!!!!!
Sjung om studentens lyckliga dar!!! Ja, sjöng gjorde dom nog fast regnet öste ner på dom, ja, så kan vädret ändra sig på bara en vecka! Regn och åter regn!
Men jag tror inte att studenterna brydde sig!
Vi hade två stycken att uppvakta!

Här är det Joel som slutat.
På kvällen uppvaktade vi Mattias.

Massor med blommor och presenter!
Ja, det var fredagskvällen det!
Lördag, vaknar till regn!!!! Vi börjar bli vana vid detta nu!
Nostalgidag i Vårgårda! Åka eller inte? Ja, det var frågan!
Jo, då, började med lunch i Kinnarp (rester från gårdagen) smakade lika bra idag!
Holgersson bakom ratten på Chryslern och det bär iväg till Vårgårda. Man måste trotsa vädret ibland och tur som "skråar" har ibland så var det ganska hyfsat när vi kom dit. Många fina gammaldags klädda människor som det ska vara när det är Nostalgidag!

Denna damen hade fått pris för sin fina utstyrsel!
På kvällen tog vi en tur till Tidaholm och Jokers avslutade med en Pizza på Happy Time.
Jaha, bara nöjen tänker ni! Nej, då! Söndagen, slet vi som "djur"!!!!! Trädgården var i stort behov av en uppsnyggning! Klippning, rensning, gräskanter hackade, ja vi var faktiskt riktigt nöjda när vi äntligen var färdiga. Då åkte vi till kyrkogården i Bjurum och planterade sen avslutade vi dagen med en god fika på Sommarhemmet. Var ju bara tvungen att köpa lite lotter, vinst? Jo, då 3 Tvistpåsar!!!!
Som inte öppnades till S-O stora besvikelse!!!!!! Nej, dom ligger tryggt i kylskåpet! Kan vara bra att ha vid ett senare tillfälle! Idag ska vi ha Apt på Bredablick (av alla ställe) ska bli jättetrevligt! Imorgon är det skolavslutning, ska försöka vara med ! Först är det Pauline som går ur tredje klass, hon har sin avslutning i Fredriksbergskyrkan senare på kvällen är det Hökensåsskolan. Linus går ur fyran och Maja tvåan!!!! Fredagkväll är det dags för jobb igen och lördag dag, söndag har jag tagit semester för på Lördag är det Ekåsen och då är det risk för att man inte orkar gå och jobba på söndagen!!!! Eller hur??? Mer om detta vid ett senare tillfälle! Tjingeling!