Vinter eller vår???

Vinter eller vår??? Ja, det är frågan! För ett par veckor sen hade vi nästan sommarväder och nu i Påsk har vi haft vinter igen. Snö och kallt, ja, man kunde nästan tro att det var Jul igen!

Bilden tagen på Påskdan!
Jaha, vad har jag gjort i Påsk? Jo, Långfredag och Påskafton jobbade jag men Påskdan tog jag faktiskt semester. Skönt! Det finns så många andra som vill jobba och tjäna lite "goa" pengar en sån här dag! Ett 20-årskalas har vi också hunnit med, Joel som fyllde år!!!  Mannen har mest tillbringat sina Påskdagar i sitt andra "hem" Garaget!!! Tillsammans med "Mäster Peter" så har det spacklats och slipats så det har "stått härliga till"! Däremellan har barn och barnbarn varit här och käkat lite go påskmat. på Påskaftonskväll så var Stefan och Pauline här och käkade innan dom for till Vartofta och Påskelden, som tyvärr blev inställd pg.av "nordanvind"!!! Någon Påskkärring har vi inte sett till men väl en "Prinsessa" På annandagen fick vi en väldigt fin gäst med sin "lilla Estelle !

Amalia "Tidaholms egen Kronprinsessa"!
Idag har vi regn och rusk i Kälvene och 6 plusgrader, men dom lovar på SMHI att det ska bli varmare! Ifjol vid samma tid hade vi 14 grader varmt, men, men det blir säkert en vår i år också. Var så säkra! Blommorna börjar komma upp så sakteliga i trädgården, blåsippor, skilla och tulpaner, då känns det att våren är på väg iallafall. Jo, förresten jag måste ju berätta om vår Falun-resa förra helgen! En underbar "lillsemester" med mycke go mat och dryck och framförallt mycket att se!!!! Carl Larsson-gården bl.a tyvärr var det inte öppet!

Åkte till Enviken och fikade på ett mysigt "Nostalgifik" en gammal Biograf som hade gjorts om till fik!

Jättemysig inredning! Hittade en Dodge-keps!!! Var ju bara tvungen att "posera" i den!

På hemvägen åkte vi fel ( läs: jag körde fel) ja, det är ju oftast då man hittar lite kul grejer!!!
Vi hittade både ett gammalt Konditori och en hel Nostalgiby!!!

Bara namnet tyder ju på att det är gammalt!
All inredning var kvar som det hade sett ut en gång i tiden.

För att inte tala om dom goda bakelser som vi smaskade på!

Ja, som sagt "vi" körde ju fel, så rätt som det var så hamnade vi i en Nostalgiby i Hosta utanför Lindesberg. Värt ett besök!

Det fick bli en fika till efter rundvandringen!

Funderade på att jag skulle köpa den! Men när skulle jag ha användning för den???

Som tur var! Tomma flaskor!!!
Ja, det var en helg med mycket smått och gott, tyvärr var marknaden inte så bra som vi hade väntat oss på Lugnet, mest mopeddelar!!! Men det gjorde inte så mycket när vi fick se så mycket annat kul! En härlig helg hade vi iallafall!
Man måste ta sig lite ledigt ibland när det är grått och tråkigt! Nu väntar vi bara på sommaren och lite utflykter i våra kära gamla "jänkare"!!!!
Tills dess får vi jobba på!  Mannen håller på i garaget och spacklar och slipar på den gamla Imperialen, det börjar snart likna en bil faktiskt!!!! Kul att se resultat!

Snart lackering!
Ha det nu så bra i Vår-Vintervädret alla Bloggläsare!! Tjingeling!