Vinter-10

Nu var det ett tag sen sist! Men nu är jag här igen! Vinter och snö, snö, snö..........
Kunde vi  så skulle vi sätta ut en annons på Blocket! Ja, att sälja lite alltså! Vi har en liten gång att ta oss fram på för att komma in i huset!

Dom första tre veckorna med snö hade vi ingen gång alls, då gick vi runt alla husen för att komma in!
Men en kväll fick mannen i huset ett "stollaryck" och började gräva en gång! Trodde att han fick en hjärtinfarkt allra minst, men som tur va så klarade han sig! Så nu har vi en gång (en väldigt smal) men ändå så att vi kan gå där!
Visst ser han nöjd ut när den är färdig?

Vinter i Kälvene! Ja, det vet ingen vad det är om man inte har varit här!!!!!!
En traktor som har krånglat hela vintern, det är heller inte så roligt! Till slut fanns det ingen återvändo så nu står det en Volvo-traktor på gården som går som bara den!!!! Har tyvärr inget skjul att ställa in den i för där står ju gamla Majoren, trasig!!!! Vad vi ska göra av den har vi inte funderat på ännu, det är ju lite Nostalgi över den faktiskt! Vi får väl se till våren om det nu blir någon? Vår, alltså!
Jul och nyår är över, julen tillbringade jag på mitt kära arbete! Nej, inte hela tiden, julafton var hela familjen samlad i Gulliden på kvällen, go mat, dryck och massor av julklappar!

Hela "tjocka släkten" smörjer kråset!
Tyvärr ingen tomte, fast Malan hade övat i veckor på att Tomten skulle komma så var det ingen "höjdare" med den. Men vad gör väl det, julklappar fick alla ändå!

Maja, Pauline och Linus turades om att dela ut!
Tidaholm har ju snörekord i vinter och det förstod vi!

Ska visst finnas ett staket under här nånstans!
Annandagen var det "lögaredagen" i Kälvene!
Bastubad efter maten på kvällen!

Fredrik, Amalia och Maja på väg till bastun!

Visst är väl Fredrik snygg i svärmors morgonrock? Amalia tyckte det var skönt att bada bastu med pappa, morfar och syskon. En fin avslutning på julen.
Hade tre lediga dar efter jul, två av dom tillsammans med S-O som också hade fått ledigt ett par dar.
Tyvärr hamnade svärmor på Kss, en stroke igen, hon är fortfarande kvar där. Så vi turas om att åka dit så ofta vi kan! Igår var jag, Mia och Malan där och bjöd "Farmor Inga" på semla. Mumsigt!

Lilla goa "Farmor" och Mia!
För att inte tala om lilla goa Malan och "mormor" vi ser väl rätt nöjda ut också?

Vilka miner!!!!
Har inte julat ut än, drar på det i det längsta!!!! Det är så tråkigt, rent ut sagt!
Tomtar, pynt, dukar och framför allt dammmmmmm!!!!!!
Usch! Hade "psykgänget" här i tisdagskväll, då firade vi jul igen!!!!!! Glögg, julmat, snaps,öl, ost och rödvin m.m..... Julklappar till var och en som verkligen blev uppskattat! Ja, gud va skoj vi har när vi träffas!!!! Flabb och åter flabb......

Ann-Katrin var verkligen i högform, ja, inte bara Ann-Katrin, alla var i högform!!!!
Det ser ut som Iréne har lite bekymmer! Hon försöker nog att få upp ett litet ostpaket och det kan vara nog så svårt!
Vi har träffats i 6 år snart med jämna mellanrum och har bara roligare och roligare, den ene värre än den andre! Varför vi kallar oss "Psykgänget"? Jo, vi gick en Psykiatrikurs för 6 år sen och fann varann direkt! Vi är väl lika tokiga och barnsliga allihop! "Kaka söker maka" som det heter!
Jaha, nu va det jobbedags igen då, jobbar kväll idag, det blir nog dimmigt att köra runt ikväll!  Ta det easy! Imorgon är jag ledig för jag bytte med Lena i måndags så då får hon jobba för mig imorgon, rätt åt henne hi hi.......  Tjingeling så länge!