Hösten närmar sig med stormsteg!

Ja, nu börjar hösten närma sig! Tänk vad en sommar går fort! bara rinner iväg!!!!!! Måste berätta att "vi blivit med katt" på gamla dar! Pepsi heter hon och kommer ursprungligen från Viken där vårt barnbarn Pauline har haft henne i sin ägo. Men nu sen några veckor tillbaka så är hon hemmastadd hos oss. Bara bus från morgon till kväll! Just nu ligger hon nöjd och belåten och sover efter att ha väckt mig genom att bita och slita i armar och ben! Är det rättvist? Nu är jag klarvaken men hon sover så sött!!!!!!!

Visst är hon söt? ja, det är Amalia också, vårt yngsta barnbarn som nu växer iväg och börjar bli "stora damen"!
Ja, vad har mer hänt sen jag skrev sist? Måste faktiskt fundera en stund.
Ja, vi har förståss varit på cruisingar runt om i landet, Varberg, Askersund och Tranås bl.a.
För att inte glömma Falköping, en toppencruising!!!!!!!

Utställningen på Flygplatsen slog alla rekord i år, ca. 1600 fordon och massor av folk!
Bra uppträdande av dansare, hunduppvisning och Ewa Eastwood!

Hon är bara så.......
Vilken toppendag!!!
7 augusti var det dags för 9-årskalas! Maja som fyllde år! Tyvärr lite dåligt väder, hon brukar ha tur med vädret annars men tyvärr inte i år! men det blev ett bra födelsedagskalas ändå med mycket presenter och tårta!

"Stora damen"!
Kräftans dag i Tidaholm går bara inte att missa! Toppenväder och ja, jag tror faktiskt att hela Tidaholms befolkning är ute en sån här kväll!!!!!
Om det blev så mycket kräftor???? Nja, det vet jag inte men kul verkade dom ha!

Fy sjutton för att hålla i en sån där "otäcking"! Men Linus vågade!
Är vi bara ute på nöjen, tänker ni väl? nej då, vi jobbar faktiskt emellanåt också.
En underbar arbetsplats som jag har kommit till! Vi har haft det härligt hela sommaren med alla våra "gamla" ute så fort vädret har tillåtet, haft 4 grillkvällar med dom! Här hemma har det faktiskt blivit mycket gjort också! Målat, kalkat och målat igen! Nu är det bara ett par garagedörrar kvar som ska målas, hoppas hinna det idag! Rensat skjul och kört till tippen, ja, himmel vad mycket "skit" man samlar på sig under årens lopp!!!!! men nu är det ju så att vi bott här i 35 år så då fyller man ju på lite varstans!!!! Här fick jag göra ett litet uppehåll, för jag fick följa med Linus till vårdcentralen och kolla upp lite utslag som han fått. Antagligen allergi, dom tog lite blodprov för säkerhets skull! Det fixade han galant! Heder åt Linus!!!!! Därefter tog vi en sväng till Falköping och lunchade med "morfar" och hans jobbarkompis. Nu är vi åter hemma och Linus och katten slappar i soffan framför tv:n. Skönt att bara få va!! Åter till sommaren som gått, förra helgen var vi uppe i Tjällmo hos våra "cruisingvänner" en toppenhelg med underbart väder och cruising i Norrköping.

3 fina Fordar på rad i Norrköping, en 57, 58 och en 59:a.
Visst ja, vi har ju varit på Kräftskiva i Gulliden också. Fredrik och Håkan firade sina födelsedagar med att bjuda in till kräftskiva men först fick dom åka med S-O och Stefan på Traktorrace i Vartofta. Uppskattat!

35-åringen öppnar sina presenter!
Denna helgen som gick åkte vi till Jönköping och cruisade tillsammans med några "kamrater"!!!!!
Jag var chaufför!!!!! Nu till helgen är det jobb som gäller!!!! Tjingeling!!!

Kommentera här: