LITE AV VARJE!

Idag är det onsdag och vad händer då? Jo, i eftermiddag ska vi ha APT ute i Jäla av alla ställen! Ingegerd har bjudit ut hela arbetslaget, kul att va nån annanstans ibland, det blir nog både tipspromenad ovh korvgrillning om vädret tillåter. Ska bli jättekul! Annars har jag inte gjort ett "sket" idag, skönt att bara slappa. Under veckan som gått har det varit fullt upp! Torsdag jobbade jag kväll ihop med Lisa, längesen hon va hos oss och jobba, en toppentjej att jobba ihop med! Fredag, slutade jag halv 1 för att sen hinna åka hem och byta om och sen åkte vi in till torget för att ta emot studenterna!!! Åh, va folk!!!!!Blev "änna ör i huvet" en stund! Charlotte tog studenten och två granntöser till som vi uppvaktade.

Här är det Jonna som blir uppvaktad!
Var bjudna till Bredegården på eftermiddan, åh, vad gratulanter Charlotte hade! Kul att träffa Roger med familj och Jonny som ju nu har blivit storstadsbo!
Sen hem igen och byta om och dags för nästa "sittning" nej, jag bara skojade, vi skulle in på möte i klubben, så det var inte så allvarligt. På lördagen så åkte vi till Nossebro och Power Meet, samlades vid gamla Bogrens i Gökhem kl. 08.00, 6 bilar. Alltid kö in i Nossebro, det kvittar nog hur dags man kommer, massor av bilar!

Bara snygga bilar så långt ögat ser!
Marknaden var inget särskilt, mest skräp tyckte jag, men hittade faktiskt en telefonhylla (60-tal) 90 spänn, som hittat! Varmt och skönt hade vi iallafall, passade på att sola lite när vi fikade.

Petterssons och Holgersson tar sig en fika framför Saratogan och Ford-58!
Sen va det hem och pusta en stund innan det var dags för Lidköping och cruising, Vi åkte ihop med Anderssons och Peter och Ann-Sofie. Grillade på altan här först och klämde några "bärs"!!!
Kass att cruisa i Lidköping, man får ju inte åka inne i stan och poliser till "förbannelse"!
Men så blir det ju när det inte är nån som håller i det!
Frampå nattkröken när kaffet tagit slut och det började mörkna så kom vi på att vi kunde åka och våldgästa Gunilla och Göran i deras stuga! Hör och häpnad!!! Dom hade "gått sta" och gift sig!!!!!
Men kaffe fick vi och en jättetrevlig stund hade vi innan det bar hemåt igen!

Ett härligt strävsamt par! Gunilla har i flera veckor skrivit på F.B att hon går och "musslar" och en har ju undrat vad hon har pysslat med? Men nu vet vi!!!!
Söndagen vilade vi rätt länge, sen fixade S-O trädgården och jag grejade undan inne. Efter middag så va det dags att åka till Farmor Inga och hennes 82-årsdag!

Barnbarn och barnbarnsbarn uppvaktade med paket och flaskor och sång!
Kaffe och bakelse kunde vi avnjuta i trädgården, varmt men blåsigt, som det alltid är i Kälvene!!!!

Visst ser det väl härligt ut i gröngräset? Mia, Maria, Elvira och Henrik har precis tagit sig lite fika.
Farmor klarade sin födelsedag jättebra och var så nöjd så!
Måndag igen och jobbedag, 7-16. Regnar som himlen vore öppen och det va den säkert också annars kunde det ju inte regna! Städade mig igenom hela dan, blir så ibland!
Tisdag åter igen 7-16, även denna dag massa städ, men vi gjorde detta i förebyggande syfte! Vi har ju Apt i eftermiddag och då är det skönt att ha lite undangjort!
På kvällen var vi tre timmar inne i "kåken" och gjorde en uppstädning, hela övervåningen är grundligt städad och alla köksskåp gjorda och inplockat i lådor och skåp. Snickerierna är snart färdiga också, så det börjar faktiskt likna nåt!!!! Kommer att bli "skitsnyggt"!!! På lördag ska det vara invigningsklart!
Grabbarna i utställningskommitén var ute på stan och raggade sponsorer, så det börjar snart bli färdigt till utställningen och cruisingen också, bra jobbat!!!
Ser fullt ut i almanackan för nästkommande vecka också, men det får jag skriva om i nästa vecka! Tjingeling!

Kommentera här: